Soluția universală multisuprafețe Asevi Multiusos

O soluție pentru orice problemă

Preocupați de grija pentru un mediu curat și igienizat în care se desfășoară activitatea firmei, ne vom întâlni la fiecare pas cu probleme ce nu pot fi rezolvate cu o singură soluție de curățare. La noi găsiți soluții și detergenți care vă vor ajuta să rezolvați diversitatea provocărilor în materie de curățenie impuse de lucrul în bucătărie, în servirea clienților, în camerele de hotel sau pur și simplu, în orice spațiu în care ne aflăm de-a lungul zilei. Vă propunem o selecție de produse de curățare marca Asevi ce se vor dovedi nu doar utile, ci indispensabile din inventarul permanent de produse de curățenie.
Soluția universală multisuprafețe Asevi Multiusos (750 ml)
Asevi Multiusos este recomandat pentru curățarea unei palete largi de suprafețe: cristal, geamuri, uși, ecrane, electrocasnice, mobilier din plastic și melamină, lămpi etc., cu excepția lemnului melaminat sau tratat cu uleiuri. Curăță și lustruiește fără a lăsa urme, se usucă rapid și are un miros foarte plăcut.
Soluția pentru îndepărtat grăsimile Asevi Degresant (750 ml)
Petele de grăsime se numără printre cele mai neplăcute și persistente pete ce pot distruge suprafețele pe care se acumulează și îngreuna utilizarea obiectelor. Degresantul Asevi are o formulă foarte concentrată care dizolvă și elimină grăsimea depusă și întărită, precum și alte tipuri de murdărie. Nu va trebui să depuneți mult efort pentru a freca suprafețele, deoarece își va face treaba singur: aplicați, așteptați și ștergeți. Pe deasupra, are o aromă citrică foarte plăcută și fresh. Un alt plus de care vă veți bucura este acela că veți putea degresa aproape orice suprafață, ceea ce îl face ideal pentru a fi folosit în bucătărie (blaturi de lucru, cuptoare, plite, gresie, mobilier, tigăi, vase, ustensile, hote, grătare) și chiar în afara ei, pentru piesele auto sau oricare alt obiect.
Soluția de dezinfectat Asevi Desinfectante Multiusos
Un mediu ferit de bacterii este de dorit în orice situație, dar mai ales atunci când de aceasta depinde sănătatea clienților și a angajaților. Pentru aceasta există Asevi Desinfectante care, utilizat în mod frecvent pe suprafețele expuse la microbi și bacterii, se va asigura să nu aveți neplăceri legate de infecții. Asevi Desinfectante combină acțiunea de curățare cu cea antibacteriană: suprafețele vor fi curate, desinfectate și cu un miros plăcut. Poate fi folosit pe suprafețe diverse: bazine, toalete, băi, chiuvete, blaturi de lucru, gresie, electrocasnice, mânere etc. Deoarece nu conține clor, utilizarea lui este sigură pentru toată lumea.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_