Soluție anticalcar Asevi ZAS (750 ml)

Depunerile de calcar ne dau mereu bătăi de cap, mai ales dacă suntem într-o zonă cu apă foarte dură. Folosirea unei soluții eficiente anticalcar devine, astfel, indispensabilă. Asevi ZAS își va îndeplini misiunea fără nicio problemă, deoarece este conceput să curățe în profunzime și fără efort petele de calcar, păstrând, în același timp, suprafetele curate și strălucitoare pentru mai mult timp. Pulverizatorul este prevăzut cu un difuzor ce transformă soluția într-o spumă activă care aderă la suprafață și dizolvă depunerile de calcar. Este ideal pentru a fi utilizat în baie (chiuvetă, vas de toaletă, cabină de duș, gresie, robinete) și bucătărie (chiuvetă, gresie, robinete).
Soluție Asevi pentru cristale, geamuri de sobe și coșuri de fum (475 ml)
Din gama Asevi vă propunem și o soluție pe care o puteți folosi pentru sobe sau șeminee. Vă puteți confrunta cu suprafețe afumate sau cristale și geamuri ce se murdăresc din cauza contactului cu flăcările sau cu fumul emanat de acestea. În aceste cazuri, nu sunt suficiente soluțiile tradiționale de curățare, deoarece nu sunt destinate acestui tip de murdărie. Soluția Asevi vă este acum la îndemână.
Calitate, profesionalism și grijă pentru mediu
Soluțiile de curățare Asevi sunt produse de o companie spaniolă, cu un punct de producție și în România, care promovează valori puternice, precum calitate superioară, respect față de mediul înconjurător și față de angajați. Pons Quimicas este membră a numeroase asociații preocupate, printre altele, de respectarea normelor toxicologice, a managementului deșeurilor și a codului etic în mediul comercial. Produsele Asevi sunt o alegere benefică pentru afacerea dumneavoastră și pentru un mediu mai curat.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_