Balsamul de rufe Asevi – o alegere a profesioniștilor

Balsamul de rufe Asevi este un produs ideal pentru a fi folosit în mediul HORECA. Știm că alegerea unui balsam de rufe potrivit presupune mai multe provocări, printre care se numără parfumul, acțiunea asupra țesăturii și volumul folosit la fiecare spălare. De aceea, vă propunem balsamul Asevi, care se distinge de celelalte mărci existente pe piață prin faptul că rezistă foarte mult timp în țesătură, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că se va pierde parfumul atunci când spălați cantități mari de rufe. Are o formulă foarte concentrată, ceea ce înseamnă că dozarea lui în cantitate redusă la fiecare spălare se va asigura că veți avea nevoie să achiziționați cantități moderate de produs, un sngur recipient fiind suficient pentru 60 de spălări.

Parfumul inconfundabil – o cale către simțurile clientului

Balsamul Asevi este potrivit pentru orice tip de țesătură și acționează asupra acesteia, făcând-o moale și delicată, orice atingere devenind o experiență senzorială reconfortantă. Pe lângă acestea, totuși, calitatea cea mai importantă a unui balsam de rufe este posibilitatea de a oferi un parfum distinct rufelor. Balsamul Asevi are toate calitățile necesare pentru uzul în spații des frecventate: parfum persistent, ușor de tolerat și pentru o gamă largă de gusturi. Puteți alege din gama noastră parfumuri proaspete, fresh (Azul, Puro Frescor), senzuale (Sensations Dreams), delicate (Talco Rosa, Zen) și fructat-energizante (Sensations Passion); toate denotă o eleganță discretă. Această selecție vă pune la dispoziție o gamă largă de arome cu care să vă personalizați obiectele de uz curent, astfel încât să vă creați „o identitate olfactivă”, ce se va transforma imediat într-un plus pentru fidelizarea clienților.

Calitate, profesionalism și grijă pentru mediu

Balsamul de rufe Asevi este produs de o companie spaniolă, cu un punct de producție și în România, care promovează valori puternice, precum calitate superioară, respect față de mediul înconjurător și față de angajați. Pons Quimicas este membră a numeroase asociații preocupate, printre altele, de respectarea normelor toxicologice, a managementului deșeurilor și a codului etic în mediul comercial. Produsele Asevi sunt o alegere benefică pentru afacerea dumneavoastră și pentru un mediu mai curat.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_