Termeni si conditii generale pentru vizitatorii si utilizatorii site-ului https://lizardiart.com/
Pentru ca ne dorim ca pe acest site sa domneasca buna randuiala si buna cuviinta, trebuie sa precizam cateva informatii si reguli pentru vizitatori si utilizatori (prin utilizatori intelegem vizitatorii care posteaza). Chiar daca sunt exprimate in termeni categorici, regulile nu se vor garantii ale unui mediu prohibitiv, ci repere clare pentru o comunicare virtuala onesta si responsabila.
Preambul:
Acest regulament se aplica si vizitatorilor/utlizatorilor care nu l-au citit. Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului https://lizardiart.com/, numit in continuare si „Site” sau „Site-ul”, sunteti de acord cu termenii si conditiile legale de folosire a acestuia.

Proprietatea intelectuala:
Intregul continut al acestui Site, indiferent de natura sa, este proprietatea exclusiva a LIZARDI ART SRL, fiind protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Sub protectia legislatiei ce vizeaza drepturile de autor, marci, brevete si alte drepturi de proprietate intelectuala, intra si continutul transferat in bannere, diferitele forme de afisare a mesajelor ce au caracter informativ sau publicitar si se afla pe site, precum si materialele trimise de utilizatori, pentru a fi publicate pe site.
b. Orice comentariu trebuie sa respecte dreptul de proprietate intelectuala. Utilizatorii raspund personal pentru incalcarea legislatiei ce reglementeaza drepturile de autor si pe cele conexe. Exprimati-va opinia personala, iar pentru referirile la materiale care nu va apartin, indicati sursa, asigurati-va ca o faceti corect si, acolo unde este cazul, cu acceptul proprietarului de drept.
c. Denumirea lizardi art , logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma, folosite in Site, sunt proprietatea exclusiva a LIZARDI ART SRL Acestea nu pot fi utilizate in nici un mod fara acordul prealabil si explicit, exprimat in scris, al LIZARDI ART SRL. Utilizarea abuziva a Site-ului, neautorizata in prealabil in scris de proprietarul acestui Site, este interzisa si cade sub incidenta normelor legale in vigoare, atragand raspunderea utilizatorului.
d. Informatiile si toate mesajele comunicate pe https://lizardiart.com/ sau transmise prin intermediul acestui site, nu pot fi considerate informatii confidentiale si, din momentul postarii pe site, devin proprietatea LIZARDI ART SRL.
e. Proprietarul https://lizardiart.com/ isi rezerva dreptul de a intreprinde orice actiune considerata dezirabila sau necesara, in raport cu orice reprezinta continutul Site-ului.

2. Drepturile Utilizatorilor:

de acces, navigare si utilizare a acestui Site;
b. de a beneficia de informatiile postate pe Site;
c. de a-si exprima opiniile sub forma comentariilor ori de a cere informatii suplimentare prin intermediul datelor de contact mentionate in sectiunea Contact;

3. Confidentialitatea

Ca urmare a consimtamantului tau, reprezentantii LIZARDI ART SRL pot sa te contacteze cu informatii (comunicari) despre noutatile, evenimentele, testarile organizate de LIZARDI ART SRL, prin e-mail, SMS, telefon si alte canale digitale, cum ar fi retelele sociale. Datele tale precum email, telefon, sau nume, sunt colectate prin site-ul https://lizardiart.com/, prin intermediul pop-upurilor, formularelor de contact cu scop definit de contact, emailurilor de contact, sau inainte de testarea propriu-zisa oferita online, gratuit, pentru a putea comunica ulterior testarii, in avantajul dvs.

Pentru a adapta informatiile comunicate in functie de comportamentul si preferintele tale si pentru a-ti oferi cea mai buna si personalizata experienta, este posibil sa analizam si sa combinam datele tale cu caracter personal. Aceste date sunt pastrate pe serverele noastre intr-un mod securizat. In vederea trimiterii de emailuri in mod securizat sau sms-uri, LIZARDI ART SRL colaboreaza doar cu furnizori autorizati de servicii de hosting, transmitere de mesaje sms, si emailing, care asigura confidentialitatea si respectarea reglementarilor nationale in vigoare, respectiv europene, GDPR.

Cand vom analiza si combina datele tale cu caracter personal, o vom face doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile conform GDPR, care ar putea implica obtinerea unei prealabile aprobari sau confirmari si/ sau de informatii suplimentare din partea ta.

Aceste date pot include:

Datele pe care doresti sa le partajezi activ cu noi, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/resedinta, numarul de telefon, retelele de socializare.

LIZARDI ART SRL iti ofera in orice moment posibilitatea sa-ti retragi consimtamantul

Pentru mai multe informatii, citeste Termenii si conditiile integral.

4. Obligatiile vizitatorilor/utilizatorilor:

sa utilizeze Site-ul doar in scopuri legale;
b. sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale Site-ului:
i. sa nu initieze si desfasoare activitati precum cele de tip cracking, hacking ori alte activitati similare, de natura sa afecteze buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc;
ii. sa nu introduca fie cod, fie secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor, a Site-ului etc.;
c. sa nu stocheze, copieze, multiplice, distribuie, arhiveze, pastreze – indiferent de forma sau mijloc – orice fel de material si informatie de pe Site, orice este legat de continutul acestuia;
d. sa nu posteze pe Site mesaje/materiale cu caracter ilegal, discriminator, abuziv, hartuitor, amenintator, vulgar, obscen, rasist, profanator, ofensator sau defaimator pentru persoane/organizatii, vatamator in orice privinta, de natura sa induca un comportament ilegal sau in contradictie cu scopurile declarate ale acestui site;
e. sa nu posteze mesaje publicitare (aceasta clauza vizeaza si publicitatea in semnatura). Pentru postarea unui mesaj publicitar, contactati in prealabil proprietarului/administratorii Site-ului. Este exclusa de la regula de fata postarea de link-uri catre pagini care contin link-uri/reclame ale Site-ului. In aceasta privinta, ne rezervam dreptul de a refuza anumite site-uri, dupa considerente proprii;
f. spam-ul este interzis si va fi sanctionat conform mentiunilor de la punctul 6;
g. sa nu posteze comentarii care pot fi incadrate ca mesaje comerciale nesolicitate sau care contin recomandari, explicite sau implicite, la vanzarea sau cumpararea unui anumit produs sau serviciu;
h. sa nu divulge informatii confidentiale;
i. sa nu publice mesaje care pot aduce vatamare imaginii, pretului sau valorii de piata a unui produs/serviciu/brand/organizatii sau pot afecta imaginea publica a unei persoane;
j. sa nu colecteze informatii indentificabile personal de la utilizatorii Site-ului.

5. Reguli de continut si forma pentru comentariile postate:

Comunicarea pe site se realizeaza in limba romana. Dorim ca si raspunsurile/comentariile sa fie formulate in aceeasi limba, corect din punct de vedere lexical, gramatical si argumentativ.
b. Inainte de a posta, aveti in vedere: sa nu scrieti cu prescurtari folosite in mediul virtual pe diferite canale de chat sau in termeni de argou, sa nu va abateti de la subiect, sa nu scrieti doar cu majuscule sau cu fonturi de culori carnavalesti.
c. Orice comentariu va viza doar mesajul si nu persoana. Dezacordul va fi exprimat in termeni clari, politicosi, cu un limbaj coerent si decent. Mesajele care exprima atitudini critice trebuie sa fie formulate astfel incat sa respecte regulile unei polemici civilizate.

6. Responsabilitati:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile postate apartine, in totalitate, utilizatorilor.
b. Proprietarul si administratorii https://lizardiart.com/ nu isi asuma responsabilitatea pentru:
i. forma si continutul comentariilor postate pe site de utilizatori;
ii. oricare din regulile incalcate de utilizatorii acestui site;
iii. daunele, de orice fel ar fi acestea, care pot aparea prin utilizarea Site-ului-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau din cauza imposibilitatii utilizarii acestora;
iv. intreruperea functionarii site/ului sau a serverelor;
v. riscurile inerente, care pot sa apara prin utilizarea Site-lui si a internetului, in general – virusi, diferite elemente sau actiuni ce pot provoca daune, violarea securitatii informatiilor s.a.m.d.;
vi. pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit Site-ul;
vii. bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul;
viii. corectitudinea si actualitatea informatiilor;
ix. continutul furnizat de terte persoane, indiferent de caracterul acestuia;
x. continutul sau informatiile care apar pe site-urile/site-urile catre care https://lizardiart.com/ are link-uri sau care beneficiaza de reclame pe https://lizardiart.com/ sau care au link-uri catre https://lizardiart.com/ ori contin reclame/mesaje de promovare ale acestuia.
xi. https://lizardiart.com/ nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente de forta majora sau activitatea unei terte persoane.
c. Continutul https://lizardiart.com/ (inclusiv comentariile postate) poate fi modificat, sters, mutat de proprietar sau de persoanele autorizate, fara nicio instiintare, pe baza considerentelor proprietarului acestui site sau ale persoanelor autorizate de acesta.
d. Proprietarul https://lizardiart.com/ nu poate fi responsabilizat pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.
e. Continutul https://lizardiart.com/ reprezinta opiniile celor care posteaza materiale si comentarii. Acestea pot fi subiective si nu pot fi utilizate sau citate ca surse de autoritate sau competenta in vreun anume domeniu, iar aplicarea lor, in mod normativ, la propria viata, reprezinta decizia si responsabilitatea vizitatorilor/utilizatorilor.
f. Pentru a crea legaturi cu acest site, postand link/banner catre/pentru https://lizardiart.com/ sau postand link/banner pe https://lizardiart.com/ pentru alte site-uri, puteti sa va adresati in scris LIZARDI ART SRL si sa solicitati acest lucru. Acceptul va fi dat prin email, fax sau pe suport de hartie la adresa indicata. Pentru situatiile in care putem fi legati cu site-uri neafiliate, ne declinam orice responsabilitate, ca si pentru situatiile in care pe https://lizardiart.com/ pot aparea astfel de legaturi postate fara acceptul scris al proprietarului https://lizardiart.com/.
g. https://lizardiart.com/ nu poate fi acuzat pentru niciun fel de daune determinate de continutul Site-ului sau accesarea/utilizarea acestuia, in niciun fel de conditii.

7. Prelucrarea datelor personale
Prin completarea oricaror formulare de inscriere de pe website-ul https://lizardiart.com/, participantii isi dau acordul ca datele lor personale trecute in formular sa fie prelucrate de catre LIZARDI ART SRL in scopurile declarate ale acestui site precum si in scopuri statistice, conform reglementarilor prevazute in cadrul Regulamentului General pivind Protectia Datelor 2016/679 în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum și a Legii 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European.
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Regulamentul General pivind Protectia Datelor 2016/679, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a LIZARDI ART SRL trimitand o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Targu Mures Str. Mihail Kogalniceanu 5, in atentia Departamentului de Marketing sau un email la adresa info@lizardiart.com

La cererea expresa in scris / email a participantilor, LIZARDI ART SRL se obliga:

sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Regulamentului General pivind Protectia Datelor 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu aracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pentru inregistrarea eronata a datelor personale, LIZARDI ART SRL nu isi asuma nici o responsabilitate.

8. Sanctiuni:

a. Incalcarea regulilor prezentate, de catre vizitatori/utilizatori, duce la re-editarea sau stergerea unor mesaje, avertisment sau/si blocarea accesului pentru o perioada determinata sau nedeterminata.
b. Pentru incalcari ale regulilor de utilizare care nu vor putea fi rezolvate pe alte cai, ne rezervam dreptul de a apela la organizatiile in drept (speram sa nu se ajunga la astfel de situatii).

9. Dispozitii finale:

Termenii si conditiile acestui Site pot fi modificate oricand, fara o informare prealabila sau ulterioara, si intra in vigoare din momentul postarii lor pe https://lizardiart.com/. De aceea, va rugam sa le recititi periodic, dar mai ales daca exista un anunt pe pagina principala, in acest sens.

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_