DETERGENT LICHID & SOLUȚIE DE SCOS PETE

Detergentul, esența curățeniei
În orice moment al zilei, ne confruntăm cu murdăria, accidentală sau voită. De la această regulă nu se sustrage nicio afacere, ci, dimpotrivă, se confruntă cu ea la fiecare pas. Indiferent de profilul activității, orice business trebuie să ia în considerare soluții de curățenie, iar primul lucru la care ne gândim în această situație este, desigur, detergentul. Oferta de detergenți actuală este atât de vastă încât devine o adevărată provocare alegerea unui produs potrivit. În sprijinul dumneavoastră venim noi, cu detergenții pentru rufe Asevi, pentru care garantăm că vor aduce un plus esențial în îngrijirea lenjeriei, fețelor de masă, batistelor, perdelelor, prosoapelor, uniformelor etc. Formula concentrată asigură până la 44 de spălări, dintr-un singur recipient: eficient și economic, prietenos cu mediul.

Orice tip de pată, orice tip de țesătură

Detergentul lichid Asevi se pretează oricărui tip de țesătură și curăță chiar și cele mai încăpățânate pete. Nici culoarea nu trebuie să fie un impediment: Asevi are un detergent pentru fiecare: Nero (pentru rufe negre), Max Actif (pentru rufe albe sau colorate, în special din fibre sintetice, folosește tehnologia state-of-the-art pentru a neutraliza mirosurile), Colores (pentru rufe colorate) și Max Eficacia, detergent universal cu o putere foarte mare de curățare. Toate tipurile menționate protejează culorile inițiale ale țesăturilor și parfumează discret. Detergenții sunt în formă lichidă și foarte concentrați. Asevi Max Actif este hipoalergenic și testat dermatologic, astfel încât utilzarea lui reduce riscul de alergii și iritații ale pielii, devenind ideal pentru spălarea lenjeriilor, prosoapelor și a batistelor de uz frecvent. Veți evita orice neplăcere din partea clienților.
Din aceeași gamă, puteți alege un alt produs la îndemână, pentru scos pete: Asevi Quitamanchas, pentru situațiile de urgență sau când doriți să vă asigurați că petele vor dispărea complet. Are o formulă specială, pe bază de enzime, ideală pentru a îndepărta petele de grăsime.

Calitate, profesionalism și grijă pentru mediu
Detergenții de rufe Asevi sunt produși de o companie spaniolă, cu un punct de producție și în România, care promovează valori puternice, precum calitate superioară, respect față de mediul înconjurător și față de angajați. Pons Quimicas este membră a numeroase asociații preocupate, printre altele, de respectarea normelor toxicologice, a managementului deșeurilor și a codului etic în mediul comercial. Produsele Asevi sunt o alegere benefică pentru afacerea dumneavoastră și pentru un mediu mai curat.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_