DETERGENT PARDOSELI

Pardoseli curate în fiecare zi
Spălarea pardoselilor este o activitate zilnică absolut necesară pentru mediul în care vă desfășurați activitatea. Spre deosebire de alte suprafețe a căror curățare se poate face și puțin mai rar (uși, mobilier, ferestre etc.), pardoselile trebuie să fie curățate zilnic. De aceea, detergentul folosit devine un element foarte important. Alegerea lui trebuie să țină cont de faptul că va fi utilizat zilnic: să nu fie agresiv, să aibă un miros plăcut și un timp cât mai scurt de uscare. În funcție de formula detergentului, puteți să evitați accidentele (nu face suprafața alunecoasă), să prelungiți perioada de viață a pardoselii și să economisiți bani (dacă este concentrat).
Detergentul pentru pardoseli Asevi (1 l)
Recomandarea noastră pentru pardoseli este detergentul Asevi, în trei formule cu parfum distinct (Mio, Cian sau Portocală). Destinat utilizării în orice spațiu și pe orice tip de suprafață, chiar și cele sensibile, Asevi este superconcentrat, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de foarte puțină soluție la fiecare spălare. De asemenea, are pH neutru și garantează curățenie, strălucire și igienă perfectă, zi de zi. Folosind detergentul de pardoseli Asevi veți avea mereu podeaua curată și un miros persistent și plăcut de fiecare dată când o spălați.
Calitate, profesionalism și grijă pentru mediu
Detergentul de pardoseli Asevi este produs de o companie spaniolă, cu un punct de producție și în România, care promovează valori puternice, precum calitate superioară, respect față de mediul înconjurător și față de angajați. Pons Quimicas este membră a numeroase asociații preocupate, printre altele, de respectarea normelor toxicologice, a managementului deșeurilor și a codului etic în mediul comercial. Produsele Asevi sunt o alegere benefică pentru afacerea dumneavoastră și pentru un mediu mai curat

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_