Cum alegi cel mai bun set de farfurii


Atunci candi ti dorezi restaurantul cu seturi de pahare si tacamuri, trebuie de asemenea sa stii sa selectezi cel mai bun set de farfurii .Asta deoarece, dacă vrei să faci o impresie bună, trebuie să impresionezi până la capăt. De asemenea, niște farfurii bune le iei în primul rând pentru a te simți tu mai bine atunci când ești la masă.
Daca alegi cel mai bun set de farfurii, atunci le vei avea foarte mult timp, deci e o achiziție de viitor. Pentru restaurante si localuri, investitia in seturi de farfurii trebuie bine evaluata, deoarece calitatea si pretul sunt deosebit de importante. Iar prețul unui set bun de farfurii nici măcar nu e mare: acesta începe de la 100 de lei și crește în funcție de dotări.
Atunci când alegi un set de farfurii bun, va trebui să ții cont în primul rând de material, apoi de numărul acestora precum și de dimensiunile lor.

Materialul

Cel mai bun set de farfurii ar trebui să fie confectionat dintr-un material bun de calitate. Există o mulțime de seturi fabricate din materiale diferite, iar mai jos vă vom prezenta principalele materiale existente:
Opal – un material des întâlnit, este ieftin din punct de vedere al realizării farfuriilor, iar ca și rezistență este exceptional. De asemenea, este un material termorezistent, deci poate fi folosit și într-un cuptor cu microunde.
Sticla –este folosită des, dar în mod special la platouri.
Porțelanul – este un material folosit în mod special pentru realizarea farfuriilor de pe mesele festive. Este deci despre un material scump si exclusivist.
Ceramica – este poate cel mai rezistent material din cele existente, prețul este accesibil, deci merită să achizitionezi un set din ceramică din toate punctele de vedere.
Mai există și farfurii din lut sau din Bone China, primul fiind un material ok iar al doilea foarte scump.

Numar de piese si dimensiuni

Fiecare set de farfurii are un anumit număr de piese: de la seturi de o persoană până la seturi pentru 12 persoane. Cele mai des întâlnite sunt seturile pentru 6 persoane, iar în acest caz poți alege să iei 2-3 seturi pentru piese mai multe. Trebuie să fii atent la dimensiunile pieselor din cel mai bun set de farfurii. Trebuie să te decizi ce anume cauți: farfurii adânci, întinse, pentru aperitive, desert, salată. Restaurantele si localurile trebuie dotate cu farfurii potrivite meniurilor servite.

Design

Este foarte important ca cel mai bun set de farfurii să aibă un design adecvat. In functie de specificul restaurantului sau localului, poti alege culori, modele sau forme. Poți opta desigur pentru design-uri diferite în funcție de tipul pieselor, pentru ca mai apoi să te joci cu diferite combinații.
Caracteristici
Nu orice farfurie poate fi folosită în cuptorul cu microunde, iar acest lucru ar putea sa fie important. De obicei se trece în specificatiile tehnice acest detaliu.
Va recomandă să aveți două tipuri de seturi: unul pentru a-l folosi zi de zi, iar al doilea pentru evenimente speciale (aniversări, sărbători, nunti, botezuri) . Desigur, vă mai recomandăm să optați pentru un set de farfurii care să fie rezistent, deoarece e neplăcut să pierdeți câte o piesă de la o zi la alta.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_