Cadouri sticla

lizardiart-01

Un cadou deosebit

este un simbol al ocaziei cu care este oferit și, în același timp, al intenției celui care îl oferă. De aceea, nu este ușor să facem alegerea cea mai potrivită, însă există și un al treilea criteriu pe care ne putem baza și care garantează că ceea ce vom oferi nu va sfârși în coșul cu cadouri inutile și nesemnificative. Acest criteriu este utilitatea. Acolo unde inspirația are, poate, o scăpare, pragmatismul poate să salveze situația. Astfel, cu siguranță nu veți greși dacă alegeți pentru cadou – și, desigur, pentru persoana potrivită – obiecte din sticlă de calitate superioară, în primul rând pentru că acestea satisfac criteriul funcționalității: vesela este nelipsită din viețile noastre. Ea reprezintă, de fapt, elementul care aduce o tușă de eleganță servirii mesei în familie, de exemplu, a unei băuturi sau a unui fruct, într-o mică pauză de răsfăț.
Dincolo de utilitatea obiectelor de veselă, sticla de calitate superioară denotă o grijă aparte pentru criteriul estetic. Sticla este asemănătoare cristalului, cu transparență clară și ținută impunătoare, prin designul și liniile armonioase ale fiecărei colecții, ceea ce o face să fie foarte potrivită pentru momente diverse din viața de zi cu zi. Fără a fi foarte pretențioasă (precum argintăria, de exemplu) sau prea banală (precum plasticul sau ceramica de slabă calitate), vesela din sticlă de calitate superioară se va preta atât evenimentelor de înaltă clasă sau oficiale, precum un cocktail ori o cină de afaceri, cât și momentelor mai familiare. Acestea din urmă se vor remarca, însă, printr-un stil elegant și, în cazul în care obiectele au fost cândva un cadou bine ales, vor reaminti gazdei momentul și persoana care le-au însoțit.
O veselă de bună calitate este la fel de valoroasă precum o bijuterie. De aceea, ea trebuie să strălucească discret și să completeze cu noblețe fiecare aranjament de servire a mesei sau a băuturilor, oferindu-le o notă high-class, elegantă și îngrijită, însă fără a fi ostentative, impunându-se doar prin calitate și bun gust. Sticla de calitate superioară prelucrată cu gust și tehnică adecvată, precum produsele noastre, cu siguranță se va remarca datorită faptului că întrunește aceste calități. Puteți alege, așadar, dintr-o extinsă gamă de boluri, pahare, fructiere, suporturi de tort și altele, pe care le puteți combina în funcție de colecția din care fac parte. Fiecare dintre aceste colecții au propria amprentă de stil ce vă poate ajuta să le potriviți cu caracterul persoanei căreia urmează să le oferiți. Nu rămâne decât să le vedeți, deoarece le veți alege instinctiv. Voluptatea unduioasă a colecției Paris, sobrietatea minimalistă a colecției Berlin sau tușa de jovialitate a colecției Praga, de exemplu, reprezintă tot atâtea motive pentru care să optați pentru un astfel de cadou, care va plăcea și va surprinde plăcut cu siguranță. Totodată, nu uitați că ele își vor găsi deseori locul pe masa gazdei, onorându-vă legătura de rudenie, de prietenie sau de colegialitate, precum și amintirea dăruirii.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_