Colecția Paris – boluri și fructiere


Orice masă are nevoie de prezentarea elegantă a fructelor, într-un vas potrivit acestui scop. În timp, industria sticlăriei a dezvoltat idei care au condus la obiecte superbe care au rol de suport, dar în afară rostului utilitar și un scop pur estetic.
Boluri fabricate din sticlă au rolul de a prezența fructele într-un mod agreabil, iar în acest scop a fost folosită sticlă. Modelele Paris au strălucirea și puritatea sticlei albe, sunt perfecte pentru dineuri festive, fiind ideale pentru restaurante și localuri. Calitatea deosebită și modelul simplu dar de efect, le face potrivite pentru mese de patru persoane, de exemplu.
Fructierele sunt de asemenea folosite în localuri și sunt mereu punctul de atracție al meselor. Colecția Paris este aleasă pentru a oferi soluții de calitate celor care doresc să își doteze restaurantul cu piese rezistente, frumoase și delicate. Trasparenta de cristal a sticlei va pune în valoare prospețimea fructelor și va încânta cu siguranță invitații .
Spre deosebire de fructierele metalice, bolurile pentru fructe, platourile din sticlă și fructierele sunt ușor de folosit. Nu sunt grele, se manevrează simplu și se spală cu ușurință, inclusiv în mașînă de spălat vase cu care este dotat fiecare restaurant. Trebuie să alegeți boluri și fructiere de mărime potrivită, iar cele din colecția Paris au diametrul de circa 29 cm, ceea ce le face ideale pentru a fi utilizate în restaurante și localuri.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_