Colecția Berlin – pentru un decor modern și dinamic


Berlin este simbolul orașului modern, renăscut din cenușa războiului, o declarație de libertate și îndrăzneala. În cadrul veselei folosite în dotarea restaurantelor și localurilor, începe să se impună un trend modern și anume modelul octogonal. Spre deosebire de modelele rotunde sau ovale – simboluri clasice, vasele cu formă geometrică netă și clară a laturilor și muchiilor oferă inspirație, originalitate, stil.
Colecția Berlin este inspirată de tehnica germană, de precizie și oferă simetrie și elegantă. Fie că alegeți o fructiera cu picior, un bol sau un platou pentru fructe, obiectele propuse de LizardiArt vor ieși în evidență pe orice masă. Rolul estetic este completat cu succes de menirea pur utilitară. Aceste minunate creații ale colecției Berlin se disting prin liniile geometrice fine, designul ultramodern și modul simplu de a se asorta în orice context.
Fie că este vorba de un banchet, o masă festivă, orice tratație include firește și fructe de sezon. Aceste delicatese sunt mereu pe placul tuturor și au nevoie de un recipient care să le pună în valoare culorile variate și prospețimea. Colecția de farfurii plate, boluri și fructiere va atrage toate privirile mesenilor. Liniile geometrice și calitatea deosebită a sticlei cristalizate vor scoate în evidență aceste obiecte. Rezistente și simplu de întreținut, produsele din colecția Berlin sunt recomandate pentru restaurante și localuri de orice mărime.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_