Colecția Praga- finețea sticlei cristalizate


Orașul situat pe malul răului Valtava atrage turiști din toată lumea , impresionați de bogăția istorică a Pragăi, de arhitectura medievală și, nu în ultimul rând, de sticlaria originală de Bohemia.
Formele geometrice delicate și transparență elegantă a sticlei i-a inspirat și pe designerii colecției de sticlărie Horeca, numind astfel o serie de obiecte care fac parte din colecția de cadouri inclusă în oferta LizardiArt. Puteți alege acum boluri pentru fructe, fructiere, suport pentru tort.
Colectia Praga se distinge prin calitatea deosebită a obiectelor, fiind recomandată restaurantelor și localurilor care doresc să ofere o experiență de neuitat clienților lor. Aceste vase de sticlă, în afară de aspectul elegant, au de asemenea și un rol utilitar, fiind încăpătoare și simplu de folosit. Un tort delicios este mai ușor de prezentat clienților atunci când este adus la masă folosind un suport fabricat din sticlă cristalizată.
Modelele superbe și bogate încânta privirile celor de la masă, oferind un prilej de delectare. Calitatea și originalitatea produselor LizardiArt impun prin accesibilitatea în folosire și modul de întreținere facil. Aceste produse sunt rezistente și pot fi folosite vreme îndelungată, rămânând sclipitoare și transparente.
Dacă veți folosi boluri și fructiere de calitate, veți prezența în mod profesional meniul ales, iar clienții vor simți fără îndoială diferența. Fiecare local are nevoie de veselă modernă și de foarte bună claitate, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi ale clienților.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_