Cum alegi farfuriile si vesela pentru restaurant/local?

produse Lizarti art


În timp ce pentru majoritatea dintre noi, alegerea veselei nu este ceva pe care punem pret neaparat, pentru proprietarii de restaurante, bucătari și chelneri, alegerea farfuriilor si veselei poate face diferența între o prezentare minunată și una cu adevărat săracă. Este o componentă importantă a aspectului general al sălii dumnavoastra de luat masa și stabilește o atmosfera care poate fi placuta sau dimpotriva. În eforturile dumneavoastra de a lăsa o impresie perfecta asupra oaspeților care se duc la restaurantul iată sfaturile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți vesela perfecta.
Ambianta
Gândește-te la ce vrei să sevesti în restaurantul tău. Bufet rece, mese calde, feluri de mancare traditionale sau bucatarie internationala ? Rafinat și sofisticat? Sau simplu și modern? Cald și plin de culoare? Pentru o atmosferă delicioasă, alegeți farfurii de porțelan de buna calitate în timp ce pentru mese obișnuite alegeți vase de melamină sau plastic. Pentru a vă trata clientii la modă, utilizați farfurii pătrate, cum ar fi cele din gama Mimoza. Pentru a crea o atmosferă mai plăcută, adăugați o si o culoare speciala la masă
Căutați vesela si tacamuri care completează atmosfera restaurantului. Dacă aveți vesela albă, experimentați prin adăugarea de accente sau forme colorate. Alegeti chiar și texturi diferite e o modalitate foarte bună de a-ți exprima creativitatea. Cu toate acestea, dacă preferați să pastrati eleganta prin vesela in totalitate alba, încercați să amestecați piesele de acompaniament în diverse forme pentru a vă oferi un aspect distinctiv, păstrând în același timp și aspectul simplu.
Buget
Aveți în vedere un anumit buget, dar luați în considerare și valoarea achizițiilor dumneavoastra. Rețineți că achiziționarea de piese de vesela si tacamuri mai bune și mai durabile, puțin mai scumpe, vă pot economisi mai multi bani pe termen lung. Vesela de calitate excelentă nu se va zgâria atât de mult atunci când este stivuită, deoarece fundul este neted și este mai rezistent la marcajele lăsate în urmă de tacâmuri. Vesela pentru utilizare comerciala, in localuri si restaurante este, în general, vanduta la prețuri mai ridicate decât vesela pentru menaj casnic, dar durabilitatea ei ridicată duce la o investiție bună.
Utilizarea prevăzută
În cazul în care restaurantul dumneavoastra servește niște feluri de mâncare fierbinti, alegeți vase si farfurii,cesti si boluri care să poată rezista la căldură și să investească în calitate. La LizardiArt veti gasi o gama variata de cesti, farfurii și boluri care sunt în condiții de siguranță în microunde sau în cuptor, pentru o folosire mai durabila și de lungă durată. De asemenea, nu uitați de platourile de servit, care sunt o modalitate excelentă de a servi fripturi și alte mancaruri fierbinți.
Când vă alegeți vesela si tacamurile, asigurați-vă că aveți timp să alegeți opțiunile potrivite care se potrivesc cu conceptul restaurantului dumneavoastră. Este important ca prima vedere să fie una impresionantă, care determina clienții să se întoarcă din nou și sa recomande restaurantul dumneavoastra.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_