Alegerea celor mai bune tacamuri și veselă pentru restaurantul dumneavoastră


Tacâmurile, alături de veselă și pahare, reprezintă o tușa finală pe orice masă. Și alegerea farfuriilor potrivite reprezintă formă finală a designului restaurantului.

· Te-ai gândit cât de ușor va fi curățarea farfuriilor? De ce oare restaurantele aleg acele farfurii mari, plate, albe? Cum alegi căni de cafea care reflectă angajamentul tău față de cafeaua cultivată etic? Citiți mai departe pentru a află.
· Te-ai gândit la elementele de baza?
În afară de aspectul, culoarea și formă farfuriilor și veselei, trebuie să vă gândiți mai întâi la lucruri practice:
· Ce durabilitate cauți pentru aceste obiecte?
· Se vor estompa oare rapid desenele?
· Este totul lavabil în mașînă sau va trebui să angajezi oameni suplimentari pentru a curăța obiectele fragile?
· Farfuriile cu forme fanteziste se potrivesc pe rafturile tale existente sau vei avea nevoie de mai mult spațiu de depozitare?
· Vasele rețin căldură bine, în așa fel că mâncărurile tale nu se răcesc prea repede?
Gândiți-vă la farfurii și boluri, la castroane sau ceșți – oare sunt prea grele, prea largi sau prea ciudate pentru a le ține? Există o mulțime de resurse online pentru a vă ajută cu aceste întrebări. Odată ce cunoașteți aspectele practice ale ceea ce aveți nevoie, puteți începe să vă gândiți la modele.
Vreți să fiți tradiționali?
Tacâmurile pot incită sentimente legate de elegantă și tradiție printre cunoscători și gurmanzi, deci fiți atenți cum veți alege tacâmurile atunci când va ocupați de un restaurant clasic. Veți găsi un număr egal de argumente pentru și împotriva farfuriilor albe, deci luați în considerare ambele părți ale subiectului înainte de a continuă.
Apărătorii tradiției vaselor albe spun că mâncarea arată și chiar e mai gustoasă din aceste farfurii si vase mari și simple. Aparent, pe o farfurie albă imaculată, culoarea și textura alimentelor este mai bine pusă în valoare, făcându-le să arate mai apetisante. Și dacă mâncarea arată bine, este mai probabil să fie încântați oaspețîi dumneavoastră. Băuturile servite în pahare potrivite, sunt mai bine primite când e vorba de pahare translucide, transparente.
Aveți o atitudine puternică?
Veselă cu farfurii albe ar putea fi minunată, dar aceste farfurii nu sunt chiar unice sau memorabile. În cazul în care restaurantul tău a lucrat din greu pentru a stabili o estetică deosebită și o tematică aparte – culori extravagante, , o temă de pe litoral – atunci farfuriile albe uriașe ar părea ciudate. Nu trebuie neapărat să faceți că fiecare pahar, lingură și platou să fie aderențe la temă. Articolele de menaj originale, platouri de servire în contrast, cu modele îndrăznețe, seturi de ceai lucrate manual – pot face diferența și pot crea impresia de unicitate a localului.
Tacâmurile se potrivesc cu masa?
Un mod distractiv de a te juca cu tacâmurile tale este să nu te concentrezi doar pe mâncare. Servirea mesei necesită tacamuri pentru fiecare fel în parte? De ce nu folosiți tacamuri care să se armonizeze pefect cu farfuriile ? Lizardi Art oferă o gama variată de tacamuri și instrumente de servit masa, potrivite oricărei alegeri.
Joacă-te cu modelele, culoarea și formă – cum îți poate reflectă stilul de hrănire eclectic veselă sau tacâmurile specifice? Există, de asemenea, câteva reguli care merită luate în considerare – risotto se pare că este cel mai bine servit într-un vas de mică adâncime, iar supele arată mult mai frumos în boluri potrivite. Gândiți-vă la ceea ce serviți în restaurant, apoi consultați experții pentru cele mai bune alegeri de servicii.
Cum poate vesela aleasă să vă reflecte valorile?
Este posibil că restaurantul dumneavoastră să dorească să insufle un concept, nu doar servirea mesei. Ce valori atrag cliențîi dumneavoastră și îi ajută să revină?
Dacă oferiți produse ecologice, atunci puteți reflectă acest lucru în alegerea dumneavoastră. Gătiți cu produse și ingrediente conforme din punct de vedere ecologic atunci gândiți în mod durabil atunci când vine vorba de tacamuri. Este recomandabil să utilizați produse din lemn și inox în loc de plastic. Alegeți șervețele de pânză, mai degrabă decât cele de unică folosință.
Piață locală – Horeca
Fructele și legumele alese de restaurantul dumneavoastra provin de pe piața agricolă locală – de ce să nu vă furnizați vasele în același mod? Aflați cine comercializeaza modelele de modele care vă plac și dacă puteți comandă un set. LizardiArt a factu deja o selectie atenta si inspirata a modelelor cele mai potrivite pentru orice restaurant si loca. Aveti o gama larga de vesela, in forme diferite, tacamuri, sticlarie, portelanuri.
Puteti oricand sa cereti sfaturi, sa vedeti si alte opinii, sa alegeti o serie de obiecte rezistente si special concepute pentru industria Horeca.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_