Lizardi Art – o gama diversificata de produse pentru restaurantul sau hotelul tau

lizardiart-01

Lizardi Art – o gama diversificata de produse pentru restaurantul sau hotelul tau

Atunci cand activezi in domeniul HoReCa, iti doresti ce este mai bun pentru clientii tai, pe care vrei sa ii intampini de fiecare data atat cu cele mai bune servicii de cazare, cat si cu cele mai delicioase preparate culinare. Datorita faptului ca fiecare detaliu conteaza in crearea unei atmosferi calde si relaxante pentru fiecare client in parte, este deosebit de importanta alegerea unei vesele si a unor accesorii de masa de calitate.
Lizardi Art iti vine in intampinare cu o gama diversificata de produse, atat din sticla, cat si din portelan si inox, potrivite pentru restaurantul, hotelul sau clubul tau.

De ce sa alegi produsele oferite de Lizardi Art ?

Lizardi Art intelege atat dorinta ta de a alege produse de calitate, cat si interesul pentru a-ti multumi clientii, fie ca detii un restaurant sau un club, fie un hotel. Tocmai de aceea iti pune la dispozitie o varietate de produse cu ajutorul carora poti servi cele mai interesante bauturi sau delicioase preparate culinare.
In functie de bauturile pe care le servesti, poti alege pahare pentru aperitiv, care au o forma de cupe sau baloane, cat si pahare pentru vin alb, vin rosu, apa, sampanie, bere sau cognac. In ceea ce priveste brandurile comercializate, iti va fi greu sa alegi un singur model de pahar sau un singur producator. O scurta vizita pe lizardiart.com va fi suficienta pentru a te lasa cucerit de varietatea de pahare, dar si de produsele din portelan.

Daca vrei sa iti impresionezi cu adevarat clientii, o poti face inca de la micul dejun, cu o ceasca de cafea alba din portelan Argentina sau cu o zaharnita eleganta Flora, tot din portelan. Sunt nelipsite recipientele pentru servirea sosului, suporturile pentru lumanari sau vazele albe din ceramica, care vor conferi eleganta si rafinament fiecarei mese.
Esti proprietarul unui restaurant cu specific pescaresc si iti doresti o vesela pe masura, in care sa servesti cel mai delicios peste sau fructe de mare? La Lizardi Art vei gasi farfurii atractive, potrivite pentru servirea pestelui.
Lizardi Art
Din gama de produse care va este oferita de Lizardi Art sunt nelipsite tacamurile din inox, care impresioneaza prin designul elegant si calitatea inalta. Alaturi de furculitele obisnuite, poti alege dintre o varietate de lingurite pentru cafea sau fructe, cutite si furculite pentru peste, furculite pentru tort sau linguri mai mari pentru serive.
Indiferent de produsele pe care le doresti pentru restaurantul, clubul sau hotelul tau, Lizardi Art iti ofera diversitatea si calitatea de care ai nevoie. Astfel, iti va fi mult mai usor sa alegi doar ce este mai bun pentru tine si clientii tai.
Iti vei da seama ca ai ales produsele potrivite atunci cand vei aduce un zambet pe chipul celor care iti calca pragul. Nu este usor sa iti multumesti clientii, dar daca vei oferi doar servicii de calitate, menite sa raspunda celor mai exigente cerinte, acest lucru este posibil. Alegerea veselei si a accesoriilor de masa este un prim pas in multumirea clientilor unui restaurant!

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_