Lizardi Art – sticlarie, portelan si produse din inox de calitate

Lizardi Art

Lizardi Art – sticlarie, portelan si produse din inox de calitate

Esti in cautarea celor mai calitative si mai frumoase pahare sau farfurii? Atunci Lizardi Art este locul potrivit pentru tine, deoarece iti vine in intampinare cu o gama bogata de produse din portelan, din sticla si din inox, menite sa infrumuseteze fiecare masa a unui restaurant, cat si cele din baruri, cluburi si hoteluri.
Exista numeroase produse de care ai nevoie atunci cand ai un restaurant. Trebuie sa ai un meniu culinar atractiv, cu preparate delicioase pe care clientii tai sa le indrageasca, dar si sa creezi o atmosfera placuta in fiecare zi, iar o vesela de calitate te poate ajuta. Oamenii se simt bine atunci cand stau la o masa frumos decorata si mananca cu tacamuri de calitate, din inox si din farfurii de portelan, iar bauturile le consuma din pahare care stralucesc, asemeni cristalului.
Lizardi Art iti ofera o bogatie de astfel de produse, in diferite forme, care sa iti acopere toate necesitatile, indiferent de preferintele tale.

O varietate de branduri intr-un singur loc – Lizardi Art!

Lizardi Art iti ofera posibilitatea de a alege dintre produsele fabricate de numeroase branduri, recunoscute pentru calitatea produselor pe care le fabrica. In oferta acestor branduri sunt incluse pahare pentru apa cu o capacitate intre 50ml si 250ml, cat si pentru vin rosu si vin alb, pahare pentru aperitiv care au forme de cupe sau baloane sau pahare pentru bere, suc, cognac si cele mai frumoase cupe de sampanie.
In gama de vesela din portelan, poti alege intre produsele Delta, Argentina, EO-Enternasyonal, Flora, Gala, Hong-Kong, Karizma, Lizbon, Mars, Osaka, Saturn, Pera, Venus, Vienna, X-tanbul, Mimoza, Merid, London si Moscow. Alaturi de simplele farfurii, sunt oferite platouri speciale, vase pentru cuptor, cupe de inghetata, boluri si cani deosebite, pentru a avea de unde alege.
Din gama de tacamuri confectionate din inox, puteti alege intre produsele Export, Euro Flow, Galileo, 250 si Style. Probabil singura problema cu care va veti confrunta imediat ce veti arunca un ochi asupra produselor disponibile pe lizardiart.com va fi gama bogata de produse de calitate, deosebit de atractive si dificultatea de a alege dintre acestea, pentru ca veti fi tentati sa le doriti pe toate.
Datorita raportului calitate-pret foarte bun, cat si a profesionalismului si seriozitatii cu care echipa de specialisti de la Lizardi Art isi trateaza fiecare client in parte, ramane o buna alegere atunci cand ai nevoie de produse profesionale din sticlarie, portelan si inox. Nu conteaza ca detii un bar mic, un club, un hotel sau un restaurant. Tot ce conteaza este ca vei gasi toate produsele de care ai nevoie intr-un singur loc, pentru a nu mai pierde timp prin numeroase magazine pana sa gasesti ceea ce cauti. In cateva minute iti poti gasi produsele de care ai nevoie si te poti bucura de cele mai frumoase obiecte din portelan sau din sticla, cu care iti vei cuceri clientii.
Odata ce alegi produsele potrivite restaurantului tau, iti mai ramane un singur lucru de facut – sa prepari cele mai sanatoase si mai delicioase mancaruri, care iti vor transforma localul intr-un real succes.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_