BOLUL DIN STICLA


Vesela confectionata din sticla s-a imbogatit la un moment dat cu un obiect foarte util si decorativ in acelasi timp: bolul din sticla.

Indiferent de ocazie, un bol de sticla sta cu cinste pe masa din sufragerie, putand fi umplut cu fructe de sezon, dar si cu bomboane sau diverse mici gustari. Ba chiar poate avea un rol in cadrul designului interior al casei, aducand cu sine rafinament si eleganta.

Un bol fabricat din sticla de calitate, transparent si delicat, cu modele fine, devine o « bijuterie » a mesei si creaza un efect stilat atunci cand este asezat in centrul atentiei. Fie ca este vorba de masa de acasa sau mai ales de masa de la restaurant, bolul de sticla nu trebuie sa lipseasca.

Atunci cand alegeti un bol de sticla pentru dotarea unui restaurant, trebuie sa alegeti un bol confectionat din sticla de calitate, care sa reziste bine uzurii si sa arate bine chiar dupa o folosinta intensiva si indelungata. De aceea, se recomanda alegerea unor boluri special concepute si create pentru industria Horeca, fiind destinate cu precadere utilizarii in cadrul meselor de la localuri si restaurante.

Bolurile din sticla se intretin usor, se pot spala inclusiv folosind masina de spalat vase, iar folosirea lor cu grija si manipularea atenta prelungesc durata de viata a acestui obiect util si decorativ totodata.

blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email

info@lizardiart.com

Telefon

0747 081 190

Adresă

P-ta Republicii 10 Targu-Mures 540110

Contacteaza-ne

_